Nyheter

LSI Projects levererar inredning till Hernö Gin Hotell

LSI Projects, Sveriges ledande projektsnickeri får uppdraget att tillverka specialinredningen åt nya Hernö Gin Hotell. Det mångfaldigt prisbelönta och världsledande Hernö Gin, väljer återigen LSI Projects som partner och leverantör av deras specialinredning, denna gång till deras upplevelsehotell i Härnösand, som öppnar till vintern 2024/25.

Hotellet, ritat av Krook & Tjäder, får totalt 9 våningar och 128 rum. LSI Projects uppdrag avser de publika ytorna och innefattar barer, restaurangytor samt konferensrumBakom inredningskonceptet står Spik Studios.

– Som norrlänning och inbiten gin-älskare känns det otroligt kul att få vara en del av Hernö Gins hotellsatsning i min gamla hemkommun. Hernö Gin är en världsledande ginproducent som satt Härnösand på kartan globalt och att vi nu får förtroendet att förverkliga deras koncept är väldigt spännande, säger Robert Stålgren, affärsansvarig på LSI Projects.

Hernö Gin har som mål att utveckla Härnösand och Höga Kusten till en internationell destination för gin-älskare och hotellet blir en avgörande punkt i den satsningen.

– Detta projekt följer på en annan lyckad satsning av Hernö Gin – vinbaren på Södermalm i Stockholm, som vi tillverkade 2021. Det är kul att återigen få leverera specialinredning till ett varumärke som liksom oss värdesätter kvalité, hantverk och passion, sägerErik Asplund, sälj – och marknadschef på LSI Projects.