Nyheter

Bosch Rexroth välkomnar Oilmek AB till Certified Excellence

Oilmek AB startades 1991 och är ett välrenommerat service- och kunskapsföretag inom industriell hydraulik med anläggningar i Uddevalla och Skövde. De utvecklar, installerar, servar och bygger system för hydraulik samt utför reparationer i deras verkstäder. Utöver det har de även ett brett sortiment av komponenter och reservdelar.

Som en certifierad distributionspartner inom industrihydraulik lagerhåller Oilmek Rexroths produkter, vilket garanterar smidiga leveranser. De har också specialistkunskap inom produkt- och installationslösningar samt erbjuder rådgivning för val, installation och underhåll av Rexroths teknik och produkter.

Conny Henriksson, grundare ägare och VD på Oilmek AB:

– Att vi nu är partner till Rexroth kommer att ge oss flera ingångar till nya affärer och uppdrag. Vi blir flexiblare och får större leveransförmåga. Våra möjligheter att expandera ökar.

Certified Excellence-konceptet är centralt för Bosch Rexroths mål att erbjuda högsta servicenivå, oavsett kundens val av kanal. Det inkluderar globala standarder för certifierade partners inom Service, Distribution, Solution och Training, vilket säkerställer att alla partners lever upp till höga krav på kompetens och kvalitet.

Johan Nolberger, Partneransvarig på Bosch Rexroth:

– Rexroth & Oilmek AB har ett mångårigt samarbete som vi glädjande har kunnat utveckla till att Oilmek blivit en Certifierad Distributions partner inom Industriell hydraulik. Oilmek täcker upp ett viktigt geografiskt område där det finns stora möjligheter till expansion. Oilmek är experter inom sitt område och vi är övertygande om att vi kommer att ha mycket spännande framtid tillsammans. Vi vill tacka Conny Henriksson, Johan Hansson, Nathalie Wallin & övriga i team-Oilmek för ert engagemang i certifieringsprocessen. Extra roligt är att vi fått detta till stånd i samband med att Oilmek har flyttat in i sina nya, fantastiskt fina lokaler i Skövde.