Nyheter

Tribia ökar sin närvaro i Sverige

För knappt två månader sedan meddelade Tribia AB sitt åtagande och lansering av säker lagring av projektdata på svensk mark. Detta initiativ togs mot bakgrund av det ökande fokuset på behovet av säker lagring av projektdata.

Offentliga byggherrar i Sverige har länge varit medvetna om de potentiella utmaningarna som är förknippade med att lagra data utomlands, och alla som arbetar med känsliga projektdata bör noga överväga sina nuvarande lösningar när det gäller datasäkerhet.

I linje med strikta svenska och europeiska standarder erbjuder Tribia nu sina lösningar, Interaxo Project och Interaxo BIM Data med full drift, lagring och leverans i Sverige. Detta alternativ är i linje med lokala och europeiska bestämmelser och garanterar även säkerheten och integriteten för projektdata.

Läs mer om initiativet här:

https://www.tribia.com/sv/nyheter/tribia-lanserar-en-saker-molnlosning

Ökad bemanning för att möta den växande efterfrågan.

Tribia har aktivt svarat på den ständigt ökande efterfrågan på marknaden genom att förstärka sitt svenska team. Vid årsskiftet anställdes därför två erfarna medarbetare med omfattande erfarenhet inom bygg- och anläggningsbranschen i seniora roller för att säkerställa kontinuerlig leverans på en växande marknad.

Deras expertis stärker vår förmåga att leverera exceptionella projekt och förstärker vårt engagemang för kvalitet gentemot både kollegor och kunder.

– Trots utmaningar i branschen, är vi på Tribia stolta och glada över det fortsatt ökande förtroendet från våra kunder, vilket gör denna satsning möjlig, säger Steinar Svinø, VD, Tribia.

Foto: Gerd Altmann 

Om Tribia
Sedan 2001 har Tribia varit en ledande aktör och leverantör av samarbetslösningar för projekt inom byggbranschen. Idag är vi marknadsledande i Norden med vår BIM Collaboration-lösning, där projekt samlar, kvalitetssäkrar och kommunicerar byggnadsinformation i en enda lösning genom projektets alla faser. Vi digitaliserar och förbättrar projektgenomförandet. Idag är vi 80 anställda som utvecklar, levererar och förvaltar produkterna Interaxo Project, Interaxo Field och Interaxo BIM Data. Alla jobbar mot vår vision att: ”Tillsammans skapa projektlycka”.
Om Addnode Addnode Group
är ett internationellt IT-företag med 1 500 anställda i 17 länder. I nära samarbete med våra kunder skapar vi digitala lösningar för mjukvara och tjänster för att bygga ett mer hållbart samhälle. Våra kunder använder våra digitala lösningar för att designa, bygga och förvalta produkter, fastigheter och infrastruktur. Inom offentlig sektor möjliggör våra digitala lösningar effektiv förvaltning och kommunikation med medborgarna. År 2022 var nettoomsättningen 6 225 miljoner kronor. Addnode Groups B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. För mer information, besök: www.addnodegroup.com.