Nyheter

Riksbyggen nominerade till priset Årets Fastighetsbolag Bostad

I år hålls ett jubileum då Fastighetsgalan fyller 10 år. Riksbyggen är en av de nominerade i kategorin Årets Fastighetsbolag Bostad. Det är ett rikstäckande pris som går till ett bolag som under det senaste året haft en utvecklingskurva som starkt pekat uppåt. Det kan handla om rent ekonomiska framsteg, om vunna markanvisningar eller omfattande stadsutvecklingsprojekt.

Juryn tittar även på hur pristagaren jobbar för en mer hållbar framtid och som görs för att minska branschens klimatpåverkan.

– På Riksbyggen är vi stolta över att återigen vara nominerade. Undersökningar har visat att vi har mycket nöjda kunder inom båda våra affärsområden bostad och förvaltning och vi har arbetat hårt för att både vi och våra kunder ska bli mer hållbara, säger Johanna Frelin, vd på Riksbyggen.

Nomineringen görs av World in Propertys läsare och Lokalguidens kunder. Vinnarna i de olika kategorierna presenteras på Fastighetsgalan den 7 februari på Berns i Stockholm. Alla nominerade i samtliga kategorier finns listade där även röstningen sker på Fastighetsgalans hemsida. Sista dagen att rösta är 10 januari, 2024.