Nyheter

Allt i perfekt ordning Med den nya SYS³ ToolBag från Festool

SYS³ ToolBag håller ordning och gör det enklare att transportera handverktyg och tillbehör. Denna ytterst robusta verktygsväska är tillverkad i högkvalitativ textil och klarar upp till 20 kg.

Handverktygen kan placeras individuellt och dessutom ger facken in- och utvändigt många möjligheter. Den är bekväm att bära tack ett stabilt handtag med Softgrip och en vadderad axelrem. Den är kompatibel med hela Festools Systainer-system och enkel att koppla och transportera.

Innerfacken kan placeras helt individuellt så att SYS³ ToolBag snabbt kan utrustas på bästa sätt. I ytterfacken på sidorna finns ytterligare förvaringsutrymme för handverktyg och tillbehör. Och i ett separat fack kan visitkorten förvaras snyggt och prydligt.

På fram- och baksidan av SYS³ ToolBag finns ett fack med dragkedja. Där kan dokument och småsaker förvaras lättåtkomligt och välordnat så att man slipper leta. Från verkstaden via transporten i fordonet ända till bygget – alltid perfekt organiserat.

SYS³ ToolBag finns hos Festools återförsäljare från och med oktober 2023.