Nyheter

Ny chef för public relations på WSP

WSP har utsett Johan Ekström som ny PR-chef för WSP Sverige. Han kommer närmast från rollen som pressekreterare hos tidigare statsminister Magdalena Andersson.

– Jag är väldigt glad att kunna välkomna Johan till oss på WSP. Vi har påbörjat en omfattande förändringsresa för att stärka WSP:s kommunikation och varumärke. Johans strategiska kompetens blir ett viktigt tillskott i det arbetet, säger Helena Strandlund Selander, kommunikations- och marknadschef för WSP Norden och Sverige.

Johan Ekström har mångårig erfarenhet av pr-, press- och kommunikationsarbete. Under de tre senaste åren har han arbetat i Regeringskansliet som pressekreterare hos Magdalena Andersson. Nu tillträder han som chef för public relations på WSP Sverige.

– WSP jobbar med flera av de viktigaste och mest aktuella frågorna i vår tid, som att öka vår elproduktion, minska klimatutsläppen och bygga hållbara samhällen och industrier. Jag ser fram emot att arbeta med att förmedla det arbetet, den expertkunskap som medarbetarna besitter och de samhällsvärden som WSP skapar, säger Johan Ekström.