Nyheter

Därför är Easee home en perfekt laddbox för hemmet

Easee home är liten och kompakt laddbox med ett tilltalande utseende och med en vikt på endast 1,5 kg, något som gör den till en helt perfekt laddbox för laddning av elbilar och laddhybrider i hemmet. Du har även möjlighet att välja mellan fem olika färger på din laddbox, allt för att den ska passa extra bra i just ditt hem.

Easee home har en maximal effekt på 22 kW samt en kabellängd på 5 meter och den passar dessutom till alla typer av elfordon. Laddboxen kan ladda på både 1-fas och 3-fas och när du köper en Easee home får du hela 5 års produktgaranti från tillverkaren Easee.

Elbilsladdning från vårt grannland Norge

Easee laddbox är tillverkad i Norge av det norska företaget Easee och är byggd för att klara av det hårda nordiska klimatet som är präglat av kyla, vind och nederbörd. Den klarar temperaturer mellan -30 °C och +50 °C samt IP54-klassad vilket betyder att den tål bland annat regn och snö. Med andra ord helt perfekt att installera i ett nordiskt hem.

Med Easee home får du dessutom en förstklassig digital upplevelse med en integrerad RFID-läsare som du kan använda dig av för att begränsa vem som har tillgång till laddboxen, perfekt om din laddbox är obevakad under längre perioder. Du får även tillgång till en gratis Easee app där du får full koll på laddboxen oavsett var du befinner dig.

Easee Home appen

I Easee home appen kan du se hur mycket du laddar varje månad, hur mycket ström du för närvarande laddar med, hur mycket batteri du har samt laddarens status. RFID-läsaren tillsammans med appen gör att du kan känna dig säker och i full kontroll över din laddbox. För att läsa mer och beställa hem din egen Easee home laddbox gå in på följande länk https://www.laddningsbox.se/laddbox/easee-home/