Nyheter

Ny app från Beijer: Självscanning för hantverkare

Beijer Skanna är en självskanningsapp för företag som gör det möjligt att handla byggmaterial snabbt och enkelt på Beijers byggvaruhus genom att självskanna och checka ut direkt i appen.

Som företagskund till Beijer Byggmaterial kan man använda Beijer Skanna för att genomföra köp på byggvaruhusen. Med appen kan man snabbt och enkelt handla både i butik och på bygglagret. Skanningen gör man med sin egen mobiltelefon och till kundens avtalspriser.

Beijer Skanna fungerar genom att skanna streckkoden på artikeln eller prisetiketten på hyllkanten. Man avslutar ordern direkt i appen och visar koden vid utpassering i kassan. Samma kod används för att öppna bommen om man väljer att handla på bygglagret. Precis som vid ett vanligt köp skickas fakturan till kunden enligt företagets krav på märkning.

– Vi har lyssnat på våra kunders behov och skapat en ny digital lösning för att med mobilen snabbt och enkelt kunna handla utan att vara beroende av Beijer personal. Mobilen finns alltid i fickan och med denna extremt enkla app skapar vi en mycket smidig köpupplevelse, säger Carina Erlandsson E-handelsansvarig på Beijer Byggmaterial AB.

– Det är fantastiskt kul att Beijer som första aktör i byggmaterialhandeln lanserar en skanningslösning för våra proffskunder. Det här är något som våra kunder har efterfrågat och det ligger helt i linje med vår strategi att vara bäst på digitala hjälpmedel som gör arbetet snabbare, enklare och bättre för hantverkarna, säger Johan Ellwén Commercial Director på Beijer Byggmaterial AB.

För tillfället erbjuder Beijer tjänsten på följande byggvaruhus: Trelleborg, Sjöbo, Jönköping, Karlstad, Lidingö, Nacka, Söderhamn, Örnsköldsvik, Umeå och efter sommaren kommer självskanningsappen vara lanserad på samtliga Beijers 83 anläggningar.

Beijer Skanna är tillgänglig både för Iphone (Appstore) och Android (Google Play). Appen är på svenska med språkstöd för engelska, ryska, litauiska och polska.

Se mer:

https://www.beijerbygg.se/foretag/beijer-skanna