Nyheter

Säker på jobbet – nu stöper Ten Protection om marknaden för arbetshandskar

Nu lanseras ett helt nytt svenskt varumärke inom personskydd med nätbaserad försäljning – Ten Protection. Allt startade med en vision om att göra om marknaden för arbetshandskar.

Istället för dyrt och krångligt var målet att göra det prisvärt och enkelt. Fokus har hela tiden varit användaren med höga krav på kvalitet, design och bra service.

Efter två år av intensiv planering och utveckling har ett helt nytt sortiment av handskar vuxit fram. Handskar för den moderna hantverkaren som söker något mer än bara ett skydd mot skador och smuts.

– För oss är passform, design, materialval och upplevelse minst lika självklart säger Dan Trum, VD på Ten Protection.Hos Ten Protection kommer du inte att hitta hundratals modeller att välja mellan.

Dyra lagerplatser och tunga transporter bidrar varken till lägre priser eller en bättre miljö. Varje modell är istället skräddar-sydd för att passa användare inom olika branscher.All utveckling sker i nära samarbete med fabrikerna.

På så sätt kan man garantera en hög kvalitet men även säkerställa att tillverkningen sker på schyssta villkor.

Dessutom skippar Ten Protection återförsäljarledet helt.

– Våra handskar kan man enbart köpa på nätet, utan extra mellanhänder och omvägar i distributionen. Så säkerställer vi ett bättre pris och en hantering som inte belastar miljön i onödan fortsätter Dan.

Teamet bakom Ten Protection har lång erfarenhet från utveckling av arbetshandskar, design och e-handel. Som användare kan man känna sig trygg utan kompromiss med säkerhet, pris eller kvalitet.