Nyheter

Sizes Prefab igång igen

I måndags den 15 februari startade Sizes upp sin nya produktionslina efter produktionsstoppet ifjol. Med rådande pandemi och de säkerhetsföreskrifter som gäller höll man invigningen i en liten skala där man bland annat höll en digital konferens med de anställda som arbetar hemifrån.

I den digitala konferensen presenterades Sizes nya VD Stefan Wertheimer, och produktionschefen, Martina Martin, produktionslinan som har genomgått stora förbättringar senaste månaderna.

Den stora förbättringen i produktionslinan har gjorts genom att vända riktningen på flödet för att kunna använda anläggningens fulla potential.

Genom vändningen av flödet har Sizes nu lyckats utöka antalet stationer från tidigare 10 stationer till idag 22 stationer. En förändring som kommer hjälpa i arbetet att bli mer effektiva och säkerställa att man levererar en hög och jämn kvalitet ut till byggarbetsplatsen.

Produktionschef, Martina Martin, känner sig glad över att äntligen få komma igång igen:

– Vi har inte riktigt suttit och rullat tummarna under tiden produktionen låg nere utan senaste perioden har varit ordentligt intensiv för alla inblandande. Det arbetet är en stor del till varför vi kommer att lyckas i framtiden med vårt industriella koncept.

Vi har kommit igång ordentligt idag och jag är sjukt taggad. Materialet har kommit in och vår personal står redo att börja tillverka volymelement. Det är riktigt kul att se var vi har kommit med våra förbättrade processer och vår ombyggda produktionslina här i Oskarshamn. Förväntningarna är höga och jag känner mig säker att det här kommer bli riktigt bra, sade Sizes Prefabs nya VD Stefan Wertheimer.