Nyheter

Ny partner till Ireno

Genom ett partneravtal med Ireno får Beijers kunder nu även tillgång till en plattform som säkerställer en god relation med sina uppdragsgivare.

Ireno är en digital tjänst som följer ett renoveringsprojekt från början till slut och minimerar riskerna för missförstånd och konflikter mellan hantverkaren och kunden. Tjänsten innehåller bland annat digitala avtal, en app för dokumentation och ett deponeringskonto för kundbetalningen.

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 varuhus över hela landet. Oavsett om man ska bygga ett helt hus eller bara köpa lite skruv så finns det där och man får alltid kunnig hjälp.

– Ireno passar mycket bra i vår tjänsteportfölj som sedan tidigare innehåller bland annat hjälp med att hitta byggprojekt, logistiklösningar och byggrådgivning. Kommunikation och missförstånd i byggprojekt är en stor utmaning för våra kunder och vi har länge önskat att det fanns en opartisk plattform som Ireno för hantverkare och kund att mötas på, säger Johan Ellwén, Commercial Director på Beijer Byggmaterial.