Nyheter

Maskinen där låg vikt väger tungt

Saneringsslip LE 14-11 VRD ”Light Duty” är en lätt och smidig maskin speciellt lämpad för applikationer där vikten är avgörande. LE 14-11 VRD är perfekt för mindre avverkning på tak och väggar.
Maskinen från Flex Scandinavia är utvecklad för att klara borttagning av beläggningar men även lättare avjämning av hårda material. Tack vare variabel hastighet kan den användas tillsammans med diamantslipskivor och slipsskålar för lättare polering eller uppfräschning av sten- och betongmaterial. LE 14-11 VRD är försedd med avtagbart kantsegment på dammkåpan för kantnära slipning.
Saneringsslipen är utrustad med mjukstart, för säkrare start och mindre risk för överbelastning av nätet, Anti-Kickback samt omstartsskydd för att undvika att saneringsslipen oavsiktligt startar om efter strömavbrott. SoftVib handtag vilket innebär att användarens hand- och armleder skonas och hela rörelseförmågan förbättras. Handtaget har integrerad, patenterad låsnyckel.
Saneringsslipen Light Duty levereras i L-Boxx med diamantslipskål Turbo, svängbar skyddskåpa, Softvib-handtag, 2 dammsugsadaptrar.
TEKNISK INFO LE 14-11 VRD ”Light Duty”
Max Ø 125 mm
Varvtal 2800-11500 v/min
Effekt 1400 W
Verktygsfäste M 14
Kabellängd 4,0 m
Vikt 2,4 kg