Nyheter

Lycka för Lycksele – Byggmax kommer till stan

Byggmax har länge tittat mot Lycksele för en eventuell etablering. Nu kan bygghandeln äntligen avslöja att man slår upp portarna till en ny anläggning under våren 2019. Adressen blir Fabriksgatan 9, alldeles intill järnvägsspåret. 

– Det är ett bra Byggmaxläge som passar in i vår profil. Det är lätt att hitta hit och det känns väldigt kul att komma nära våra kunder i Lycksele med omnejd, säger Jens Kristofersson, regionchef Byggmax. 

4-5 personer kommer att få anställning och rekryteringen börjar inom kort.

Mycket för pengarna
Byggmax säljer byggvaror för alla hemmets projekt. Virke, golv, gips, cement, fönster, dörrar och färg som passar alla hemmafixare oavsett nivå. Byggmax vill att alla ska ha råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Utöver de fysiska butikerna finns en populär e-handel på byggmax.se – med ett omfattande sortiment och leverans direkt till dörren.