Nyheter

Best Western Hotels & Resorts får nytt hotell i Linköping

I december 2019 öppnar ett nytt hotell i centrala Linköping liknande succéhotellet ”and hotel” i Stockholm, som genom sitt innovativa koncept med hög designgrad, levande publika ytor och smarta rum haft stor framgång sedan öppningen 2016.

Hotellet kommer att ha ett attraktivt läge vid Slottsparken i centrala Linköping. Precis som på systerhotellet and hotel i Stockholm läggs stor vikt på spännande design och publika utrymmen. Ambitionen är att skapa ett hotell som är inbjudande för både hotellgäster och Linköpingsbor som vill umgås, jobba, äta och dricka. Hotellet får 150 rum och planeras öppna i december 2019. Hotellet kommer bli en del av Best Western Hotels & Resorts.

– Vi är oerhört glada att kunna öppna nytt hotell i Linköping säger Lars-Jerker Molin, delägare och VD för Sleepingfox Hotel Group, som kommer äga och driva hotellet. Vi tror och hoppas att hotellkonceptet kommer bli lika väl mottaget i Linköping som det har blivit i Stockholm. Linköping är en väldigt intressant destination och genom vårt nya koncept kommer hotellutbudet få ytterligare en dimension framöver.

– Det känns väldigt bra att kunna erbjuda våra gäster ytterligare ett hotell i Linköping säger Johan Michelson, Sverigechef för Best Western Hotels & Resorts. Vi vill erbjuda våra gäster ett brett utbud av hotell som alla präglas av att hotellen är privatägda och där ägarna sätter sin personliga prägel på boendet.