Nyheter

Sveriges mest sålda fastighetsbox

Boxicon Fastighetsboxar AB, tillverkaren bakom Sveriges mest sålda postbox för utomhusmiljö, är stolt över att presentera sitt flaggskeppsprodukt, Lynx Ute. Under 2022 levererade företaget närmare 10 000 postfack för utomhusbruk till bostadsrättsföreningar, samfälligheter och andra fastigheter över hela landet.

– Att tillverka en högkvalitativ fastighetsbox för utomhusbruk är en komplex uppgift. Vi förstår vikten av att anpassa varje anläggning efter den specifika miljön, säger Olle Årman, VD för Boxicon och fortsätter:

– Med Lynx Ute har vi skapat en postbox som är helt tillverkad i Sverige med supermaterialet Magnelis, vilket ger den bästa korrosionsskyddet i branschen med en korrosivitetsklass på C5. Vi är stolta över att kunna erbjuda 12 års rostskyddsgaranti.

Boxicons Lynx Ute utmärker sig inte bara för sitt robusta material. Låsen från Euro-locks är fryståliga ner till minus 30 grader och erbjuder optimalt skydd mot regn och andra väderförhållanden.

Företaget betonar också vikten av att välja en fastighetsbox som är godkänd för utomhusbruk och uppmanar kunder att säkerställa att materialen är avsedda för det nordiska utomhusklimatet.

För att ge sina kunder en visuell representation av produktens hållbarhet och mångsidighet har Boxicon delat flera exempel på utomhusinstallationer, som visar hur postboxarna kan monteras för att stå emot de mest krävande väderförhållandena.

– Vi strävar efter att leverera de bästa produkterna på marknaden, fortsätter Årman.

Oavsett om det gäller att montera dem på en fasad eller på stativ, har Boxicons produkter designats för att klara regn, snö, vind och långvariga minusgrader.

– Från våra luckor och avrinningssystem som håller posten torr, till våra rörliga delar som inte skaver mot varandra, har varje detalj i vår design noggrant övervägts, avslutar Olle Årman

Relaterade länkar

”E-handlaren ångar på – dubblar försäljningen: ”Otroligt stolta” – Ehandel.se

”BOXICON INFÖR NU EMBALLAGE AV ÅTERVUNNET MATERIAL I NÄSTA STEG MOT HÅLLBARHET” – IT-Hållbarhet

”Plåt och patent – så kunde Boxicon halvera sin miljöpåverkan”-Metal-Supply

”Så tillverkas fastighetsboxar”- Svensk Byggtidning