Nyheter

Stordåhds andra magasin

Förutom Svensk Byggtidning ger Stordåhd Kommunikation även ut följande magasin:

Nordiska Projekt 

Magasinet Nordiska Projekt bevakar det som händer inom ENERGI och INDUSTRI-sektorerna. Spännande projekt, nya investeringar, aktuella mässor, nyheter och mycket annat. Vi har återkommande teman inom kraftvärme, fjärrvärme, vindkraft, vattenkraft, elkraft, miljö, stål, gruva, papper,och cellulosaindustri samt processindustri.

Tidningen utkommer med 6 nr/år. Nordiska Projekt startade 2008.

Prenumerera på Nordiska Projekt? – Enkelt – skicka mail till [email protected] med företag, adress och namn på vem som ska ha en prenumeration – så ordnar vi resten.

990:- för ett helår – 100 fullmatade sidor med senaste nytt från branschen.

Dagens Infrastruktur

Magasinet Dagens Infrastruktur lyfter fram och bevakar det som händer inom den svenska anläggnings-, kommunikations- och transportsektorerna. Vi skriver om vägar, broar och tunnlar, järnväg, tåg, hamn- och sjöfart, flyg, transport- och logistik, kollektivtrafik, digital kommunikation, trafiksystem/ITS, geoteknik, vatten- och avlopp, elnät och andra energisystem.

Tidningen utkommer med 6 nr/år. Dagens Infrastruktur startade 2013.

Prenumerera på Dagens Infrastruktur? – Enkelt – skicka mail till [email protected] med företag, adress och namn på vem som ska ha en prenumeration – så ordnar vi resten.

990:- för ett helår – 100 fullmatade sidor med senaste nytt från branschen.

Nya Projekt

Magasinet Nya Projekt bevakar pågående och kommande byggprojekt (bostadsområden, kontorsbyggen, industribyggen, vägbyggen m.m.) i Sverige samt projekt som är på planeringsstadiet. Nya Projekt når idag ca. 25% av byggsverige och växer stadigt.

Nya Projekt går ut med 10 nr./år och startade 2015.

Nya Projekt går ut som E-tidning. Gratis. För att få den i din mail:

Skicka mail till [email protected] med företag, adress och namn på vem som ska ha en prenumeration – så ordnar vi resten.