Nyheter

Würth öppnar ny butik på bästa läge i Mölndal, Göteborg

Würth fortsätter sin offensiv på marknaden. Bolaget, som säljer industriförnödenheter och hjälper proffskunder med service och smarta logistiklösningar, öppnar ny yrkesbutik på Norra Ågatan 28, Göteborg den 25 april.

– Vi ser fram emot vår stora invigningsfest, 25-27 april och hoppas på många besökare. Vi har laddat butiken med attraktiva premiärpriser och vi bjuder på smörgåstårta. Det känns bra att vi nu öppnar butik nummer tre i Göteborg. Vi vill öka närheten och servicen till våra kunder och detta är ett steg i rätt riktning, säger Torbjörn Seger, VD för Würth Svenska AB.

Han fortsätter:

– Vår kompetenta butikspersonal kommer hjälpa till med rådgivning, inte minst inom ”Bäst på Fäst” som är ett viktigt fokusområde för vår butikskedja. Butiken i Mölndal, som är på 270 kvadratmeter, ligger strategiskt placerad precis vid E6:an, mitt i knutpunkten för flera områden söder om Göteborg. Dessutom finns det gott om parkeringsplatser i anslutning till butiken.

– Mölndal kommer, liksom våra övriga yrkesbutiker, ha ett proffssortiment inom förbrukning, verktyg och maskiner som är anpassat till fordonsverkstäder, industri, bygg och hantverkare. Butiken kommer också att användas för olika typer av utbildningar och kundevenemang. Vi vill att våra butiker ska fungera som en naturlig mötesplats för våra kunder. Vi välkomnar alla branscher, befintliga och nya kunder till våra invigningsdagar avslutar Torbjörn Seger.

I och med etableringen i Mölndal har Würth nu 30 yrkesbutiker i Sverige, varav tre butiker i stor-Göteborg. Bolaget kommer fortsätta att expandera med både fler butiker och säljare framöver, inte minst i Västra Götalandsregionen.