Nyheter

Quality Hotel The Box välkomnar sina första hotellgäster

Idag välkomnade Quality Hotel The Box i Linköping sina första gäster till hotellet. Det nybyggda hotellet i Linköping öppnar sin verksamhet och ser fram emot att träffa alla sina gäster och besökare.

Hotellet har som målsättning att locka helt nya grupper av besökare till Linköping med sin närhet till idrott och rekreation, fräscha mötesrum och relaxavdelning.

Utöver 176 dubbelrum har hotellet en restaurang med plats för 130 personer, bar, fullt utrustat gym och utomhusgym samt umgängesytor med shuffleboard. The Wellbox, hotellets 600 kvm stora wellnessområde har bland annat pool, utomhuspool, jacuzzi, fotbad, ångbastu och torrbastu. En plats hotellet önskar få visa upp för såväl som hotellgäster som för invånare i stan. Genomgående på hela hotellet syns möbler och design i harmoniska färger inrett av Spik Studios.

– Linköping är en fantastisk stad och vår målsättning är att fler ska få uppleva den. Genom hela projektet har vi haft fokus på hur vi kan fresta och locka. Med tanke på de första gästernas reaktioner så tror jag att vi lyckats bra. Vi har vår första Afterwork på fredag och hoppas då få träffa både Linköpingsbor och andra besökare, säger Malin Klaar, Hotellchef på Quality Hotel The Box.

Quality Hotel The Box ligger 5 minuter från Linköping City Airport, ett stenkast från E4 samt SAAB Arena och endast 10 min till Linköping centrum.

Quality Hotel The Box i siffror:
Antal rum: 176 dubbelrum varav 1 svit
Möteslokaler: 3 rum med plats för totalt 172 personer
Restaurang: Restaurang med 130 sittplatser