Nyheter

Nu är det dags för Buildtech i Sverige

Nu är det äntligen dags. Den 10 april arrangerar Ramboll Nordens första Buildtech-event. Under Nordic Buildtech Day möts branschledande aktörer och innovatörer på Epicenter i Stockholm.

Med dagen tar Ramboll ett samlat grepp för att tillsammans med andra hitta nya lösningar för och dela kunskap om framtidens samhällsutveckling.

Vi befinner oss i ett teknikskifte som påverkar samhällsbyggandet. På Nordic Buildtech Day samlas därför aktörer från olika delar av världen för att prata om digitaliseringens möjligheter och utmaningar. Talarlistan inkluderar bland andra Bodil Eriksson, CEO på Volvo Cars Mobility och Coen van Oostrom, CEO och grundare av OVG Real Estate och mannen bakom The Edge, världens smartaste och grönaste hus i Amsterdam.

– Nordic Buildtech Day behövs i Sverige. Genom att bjuda in till den här dagen vill vi skapa en känsla för vad vi kan göra tillsammans. Ingen kan leda teknikutvecklingen på egen hand men genom att samlas kan vi utbyta erfarenheter för ett gemensamt nästa steg, säger Niklas Sörensen, vd på Ramboll Sverige.

Under dagen kommer aktörer från olika branscher att dela med sig av sina erfarenheter och tankar om framtidens samhällen.

– Vi är väldigt nöjda med det program som Nordic Buildtech Day bjuder på. Jag är bland annat väldigt nyfiken på att höra om finansiering av framtidens samhällen. Min övertygelse är att om en bra idé finns, då finns också finansiering av den idéen, fortsätter Niklas Sörensen.

Nordic Buildtech Day går av stapeln på Epicenter i Stockholm den 10 april.

Hela dagen kommer att sändas direkt på Rambolls Facebooksida och på http://nordicbuildtech.nu