Nyheter

Framtidens innovationer hos GROHE – störst på Nordbygg

GROHE är världsledande leverantör av högteknologiska sanitetslösningar fullmatade med finesser. Företaget har vunnit flera hundra design- och innovationspriser och inledde 2018 med en rekordstark försäljningsökning. Besök GROHE i Nordbyggs största monter, fullspäckad med nyheter för framtidens kök och badrum.

Teknik, design, kvalitet och hållbarhet är faktorer som kännetecknar GROHES produkter. De sparar vatten, energi och miljöresurser. Det senaste årtiondet har företagets enorma framgång bevisats med hundratals prestigefyllda utmärkelser och inledningen på 2018 kommer med lysande siffror.

– Vi har ökat vår försäljning med plus 30% sett till samma period förra året. Det är en spännande tid, säger Johan Kling, Sverigechef GROHE.

Minskad risk för vattenskador med GROHE Sense och Sense Guard
En av de prisade innovationerna är Sense Guard, en smart vattenfelsbrytare som via en app varnar om läckage och kan förhindra vattenskador, något som drabbar vartannat hushåll, enligt statistik från försäkringsbolagen.

– Svenska hem har brandvarnare men inget som larmar om vattenskador, trots att de är vanligare än bränder. Vår Sense Guard skyddar ditt hem från dyra och tidsödande processer, säger Johan Kling.

Innovativa lösningar för en smartare framtid
GROHE är störst i världen inom sitt område och leder teknikutvecklingen med allt du behöver för ditt smarta hem. Innovationerna finns på femstjärniga designhotell världen över och letar sig nu in även i svenska hem. Du kan anpassa din dusch med 3D-tekniken i Rainshower SmartControl och få filtrerat, kylt och kolsyrat vatten direkt ur kranen med GROHE Blue. Med stilrena Sensia Arena möter du en ny dimension av renhet. Den japanska duschtoaletten skonar både människor och miljö.

Upptäck hetaste produkterna för framtidens kök och badrum
Under Nordbygg huserar GROHE i mässans största monter. På 330 kvadratmeter och två våningar har man laddat montern med de senaste innovationerna.

På bilden:
Sense Guard.