Nyheter

Träffa LK på Nordbygg

LK medverkar 10-13 april på Nordbygg på Stockholmsmässan, Norden största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen.

Nordbygg arrangeras vartannat år och samlar 50 000 besökare under fyra dagar i södra Stockholm. Även i år finns LK på plats med en stor monter i hall A.

I LK:S monter har man i år stort fokus på sina smarta prefabricerade helthetslösningar. LK visar sina nstallationsskåp och väggar som förenklar badrumsbyggande. På plats finns också experter inom området. LK anser att branschen behöver smarta lösningar för att effektivisera sin vardag.

Självklart kan du också prata golvvärme- och tappvattensystem med LK.

Ledande i Norden
LK och affärsområdet Water and Heating Systems är ledande i Norden inom lösningar för värme- och tappvattensystem. System enär enkla att installera och i företagetsprefabriceringsanläggning tillverkar vi även skräddarsydda system som ytterligare förenklar installationen. Från idé till färdig produkt, här får du de smartaste lösningarna, idag och i framtiden.
Kontakt och möten

Vänligen kontakta Jan Pellfolk, försäljningschef, om du är intressera av  golvvärme- och tappvattenssystemen samt prefabricerade lösningar för nybyggnation och renovering alternativt respektive regionchef.

LK finns i monter A 15:30.