Nyheter

Digitalisera – jaaa!

XL-BYGGPARTNER tar nu ytterligare ett spännande steg i sin strävan att vara Byggarnas Bästa Partner och in i den digitala transformationen av samhället. I ett samarbete med projektverktyget Bygglet, kan företagen nu erbjuda smidiga och enkla digitala lösningar för det mindre- och medelstora byggföretaget.

Tillsammans erbjuder nu företagen ett komplett digitalt projektverktyg, som förutom de ordinarie funktionerna såsom tidrapportering, fakturering, personalliggare, ÄTA-hantering m.fl. även har integrerade artiklar med kundunika priser och XL-BYGGPARTNER´s fakturor automatiskt rätt in i systemet.

– Våra konkurrenter och kollegor erbjuder ofta lösningar där kunderna ska logga in i deras webshop eller system för att lägga ordrar eller se sina priser. Vi har valt den andra vägen, där vi istället kliver in i våra kunders program, så att de inte behöver logga in på flera ställen, säger Johan Rosendahl, VD och marknadsansvarig på XL-BYGGPARTNER.

På Nordbygg mässan kommer det ske ett seminarium med en demonstration av denna smidiga digitala lösning, som givetvis också finns som app till alla mobila användare.