Nyheter

SmålandsVillan lanserar drömhuset för barnfamiljer

2018 års stora husnyhet – Villa Drömminge – är varumärkets största enplanshus med en boarea på 193 m² och många smarta lösningar speciellt inriktade på att möta barnfamiljers behov.

SmålandsVillan är ett välkänt varumärke inom husbranschen som bygger och säljer volymhus för en bred målgrupp. Sedan starten 1997 har man gjort sig ett namn på marknaden som ett husföretag som ger ”mycket hus för pengarna”. 2017 har på många sätt varit en milstolpe för företaget, bland annat för att man firade 20 år som hustillverkare.

– Under 2017 ökade vi dessutom i marknadsandelar med 0,7 procent, släppte två nya husmodeller och tog fram det digitala verktyget Husbyggaren, där man kan bygga sitt hus och se priset uppdateras i realtid, berättar Patrick Svanström, operativ chef för SmålandsVillan.

Med framgångarna i ryggen bygger SmålandsVillan nu vidare på framgångarna och satsar stort på kundnöjdhet i processen med ett helt nytt enplanshus i sortimentet – Villa Drömminge.

– Vårt mål är alltid nöjda kunder, men den här gången har vi tagit det ett steg längre genom att ta fram en husmodell som i princip helt är resultatet av våra kunders önskemål, säger Patrick.

Villa Drömminge är SmålandsVillans flaggskepp bland enplanshusen, med sju rum och kök och en boarea på hela 193 kvm som har planerats med barnfamiljen i åtanke. Huset har öppen planlösning, fem sovrum, gott om förvaring, dubbeldusch, rymlig klädvård och upp till tre toaletter.

– Under 2017 ordnade vi en tävling för allmänheten – Barnsmarta Villan – där vi fick in mycket goda tips och idéer på vad det är som gör ett hus smart för barnfamiljer. Dessa idéer – och många andra som har kommit in genom åren – har vi tagit tillvara på när vi har tagit fram Villa Drömminge. Vi är säkra på att huset kommer att tas emot med öppna armar på marknaden, avslutar Patrick Svanström.