Nyheter

Smidesrum lanserar nya glasväggar

Smidesrum, ledande inom skräddarsydda glas- och smidesprodukter, meddelar lanseringen av sin nya glasvägg. Denna serie är utformad för att förbättra både privata och offentliga utrymmen med en unik stil.

Produkterna kombinerar högsta säkerhetsstandarder med estetik och funktionalitet, vilket erbjuder kunder säkerhet och elegant design för både inomhus- och utomhusmiljöer.

Ljudisolerade glasväggar för arbetsplatsen och hemmet

Med en ökad efterfrågan på moderna och flexibla lösningar har Smidesrum identifierat en viktig nisch inom marknaden för glasväggar. Dessa väggar erbjuder både öppenhet och avskildhet samt ljudisolering med en ljudklass på 40 dB, testat och godkänt av RISE. De är perfekt anpassade för dagens dynamiska arbetsmiljöer och bostäder.

– Med vårt nya koncept för glasväggar, strävar vi efter att sätta en ny standard inom industrin, säger Viktor Dahlstedt, grundare på Smidesrum.

Eleganta och funktionella designlösningar

Denna produktserie inkluderar allt från elegant formgivna glasväggar till unika glasdetaljer som kan anpassas för att komplettera varje rum, från klassiska till samtida miljöer. Varje del är noggrant framställd för att säkerställa både estetik och funktionalitet, vilket adderar ett distinkt och personligt uttryck till hemmet eller arbetsplatsen.

– Våra nya glasväggar är designade för att vara en central del av hemmets arkitektur, vilket ger både karaktär och klass till varje fastighet, säger Jesper Halvarsson, VD på Smidesrum.

Framtiden för glasväggar

Smidesrum kombinerar modern teknologi med traditionellt hantverk för att säkerställa att varje produkt håller högsta kvalitet och kan anpassas efter kundens önskemål och specifika arkitektur i varje projekt. Dessa nya glasväggar är idealiska för alla miljöer som kräver både funktionalitet och estetisk appeal, från lyxiga bostäder till kommersiella byggnader och offentliga utrymmen.

– Våra nya glasväggar är utformade för att möta de estetiska och funktionella kraven i dagens dynamiska byggnadslandskap, säger Jesper Halvarsson.

Varje glasvägg är resultatet av noggrant utformad ingenjörskonst och anpassas individuellt för att integreras sömlöst med klientens arkitektoniska vision. Med ett öga för detaljer och en passion för innovation fortsätter Smidesrum att sätta standarden inom branschen. Förutom estetik, prioriterar Smidesrum säkerheten i alla sina produkter. De nya glasväggarna genomgår rigorösa tester för att uppfylla strikta säkerhetsstandarder, vilket garanterar att de inte bara är vackra, utan också hållbara och säkra för alla miljöer.

Om Smidesrum
Smidesrum är ett svenskt företag som specialiserar sig på skräddarsydda lösningar inom glasväggar. Med en stark inriktning på innovation och kvalitet, erbjuder Smidesrum produkter och tjänster som möter de höga kraven från både privatpersoner och företagskunder.