Nyheter

Jiricom lanserar banbrytande spårsändaren au2:TRACK

Få full kontroll över dina tillgångar med Jiricoms innovativa spårningslösning. Jiricom presenterar au2:TRACK, en banbrytande spårsändare som ger företag fullständig kontroll över sina tillgångar. Med hjälp av Jiricoms smarta teknik kan du spåra dina fordon, maskiner, containrar och till och med personal i realtid, vilket ökar säkerheten, effektiviteten och tryggheten.

au2:TRACK är en lättanvänd spårsändare med lång batteritid (standbytid upp till fyra år) och uppladdningsbart batteri. Genom ett enkelt knapptryck i Jiricom appen kan du välja vilken tillgång du vill spåra. Oavsett om du vill spåra containrar i realtid, förhindra förseningar och stöld av maskiner, skydda dina arbetare eller spåra elcyklar för att se hur de används, har au2:TRACK den perfekta lösningen.

– au2:TRACK är mer än bara en spårsändare. Det är ett kraftfullt verktyg som kan hjälpa dig att öka säkerheten, effektiviteten och tryggheten för ditt företag, säger Rickard Flodin, CTO för au2:TRACK på Jiricom.

Information från spårsändarna skickas automatiskt till ”molnet”, vilket gör det enkelt att spåra dina tillgångar från din dator eller mobiltelefon i realtid och dygnet runt. Du kan skapa geofence-zoner för att få varningar om en tillgång lämnar ett specifikt område, och du kan även se historisk data för att analysera användningsmönster.

Genom att spåra dina tillgångar kan du förhindra stöld och förlust, optimera användningen av dina resurser och skapa en säkrare arbetsmiljö för dina anställda.

Se vår marknadsvideo:au2:TRACK – Spårsändare med eget batteri (youtube.com)

Om Jiricom AB
Jiricom är ett svenskt IoT-bolag från Småland som utvecklar, tillverkar och säljer innovativa produkter och tjänster för en hållbar och effektivare hantering av fordon och företagets tillgångar.
För mer information besök www.jiricom.se/au2track