Nyheter

Kärchers nya innovation – Spolmunstycket eco!Booster

Att rengöra med en högtryckstvätt är redan en mycket effektiv metod, men nu tar Kärcher det till en ny nivå med sitt nya eco!Booster spolmunstycke. Jämfört med ett platt spolmunstycke ökar ytprestandan – och därmed effektiviteten på vatten- och energianvändning – med 50%.

Förutom minskad vatten- och energiförbrukning reduceras också arbetstiden avsevärt. eco!Booster spolmunstycke är kompatibelt med en mängd olika Kärcher högtryckstvättar tack vare EASY!Lock-gängan.

Med det nya spolmunstycket kan lätt till måttlig smuts tas bort enkelt och effektivt.

Till skillnad från ett roterande munstycke, som är lämpligt för att ta bort envis och vidhäftande smuts, rengör eco!Booster med sin breda effektiva stråle djupt men skonsamt även känsliga ytor, exempelvis fasader, väggar och fordon.

Den ökade effektiviteten möjliggörs av den uppkommande högtrycksvattenströmmen som styrs av en luftridå. En kraftfull och bred stråle träffar ytan vilket underlättar jobbet avsevärt.

För mångsidig användning inom te.x. offentlig verksamhet, transport eller byggbranschen: eco!Booster finns i olika storlekar och kan snabbt fästas och tas bort från sprutlansen med EASY!Lock-gängan. Det användarvänliga spolröret kan användas med både kall- och hetvattentvättar från Kärcher vid temperaturer upp till 85°C och tryck upp till 300 bar.