Nyheter

Brf Päronet väljer Fastighetsägarna Service som totalförvaltare

Från och med årsskiftet tar Fastighetsägarna Service över totalförvaltningen för Brf Päronet nr 7 i Tensta. I förvaltningen ingår 20 bostadsbyggnader med 676 lägenheter, lokaler och garage. Ett partnerskap med stort fokus på att tillsammans utveckla området och fastigheterna genom en nära och personlig förvaltning.

– Mitt hjärta klappar lite extra för stadsdelen Tensta, det var där jag gick i gymnasiet, och jag är därför även personligt engagerad. Vi har redan påbörjat arbetet med att sätta ihop ett kundteam som sätter människorna hos Brf Päronet främst och som känner ett genuint engagemang för områdets utmaningar och möjligheter, säger Stefan Younes, vd på Fastighetsägarna Service. 

Kundteam med lokal närvaro

För Brf Päronet är det viktigt att Fastighetsägarna Service kan axla rollen som en proaktiv partner som utvecklar och förvaltar men också tar över ägandeskapet för tidskrävande arbeten och projekt. Även kundteamen med lokal närvaro och digitala verktyg som effektiviserar och underlättar både styrelsearbetet och vardagen för de boende är viktiga delar i leveransen.

Kloka och kostnadseffektiva beslut 

– Vi sökte efter en förvaltare som hjälper oss att ta kloka, tidsbesparande och kostnadseffektiva beslut och Fastighetsägarna Service visade redan tidigt att de var beredda att lyssna på oss. Vi fick en bra känsla för hur Fastighetsägarna Service arbetar i skräddarsydda kundteam och vi ser fram emot en såväl ökad kvalitet i leveransen som en utveckling av området och fastigheterna, säger Ulf Larsson, ordförande i Brf Päronet. 

Avtalet träder i kraft vid årsskiftet, och både Brf Päronet och Fastighetsägarna Service ser fram emot ett framgångsrikt och långsiktigt samarbete som skapar värde för alla boende i området.