Nyheter

Rangefabriken summerar debuten på Nordbygg 24

På byggmässans sista är det dags för Rangefabriken – tillverkare och leverantör av speciallackerad aluminium och stålplåt – att summera debuten på Nordbygg 24.

– För vår del har det varit väldigt givande! Vi har fått jättemånga nya kontakter. Också för att det är första gången vi ställer ut. Vi är relativt okända och det är jättekul att få berätta om våra produkter, vårt företag och vilka möjligheter vi kan erbjuda.

Så sammanfatter Sebastian Odeldahl, Rangefabrikens vd, de fyra mässdagarna när Svensk Byggtidning på fredagen besöker företagets monter i Stockholmsmässans C-hall.

Trots att Rangefabriken startade sin verksamhet i Skånska Svalöv redan för 15 år sedan dröjde alltså debuten på Nordbygg ända till 2024.

Varför?

– Tidigare har vi varit väldigt fokuserade på den grafiska industrin, skyltindustrin. Men nu breddar vi oss till byggindustrin. För att vi ser en marknad där som vi kan hjälpa till med att täcka. Det blir mer och mer specialfärger och efterfrågan på det. Så där ligger vi rätt i tiden.

Då är Nordbygg rätt forum att nå ut?

– Absolut! Här går arkitekter, plåtslagare med flera som vi behöver berätta för att våra produkter och möjligheter finns. Vi har liksom inte bara elva standardfärger, utan så att säga tre tusen att välja på. Med olika glanstal, garantier och så vidare…

VD Sebastian Odeldahls monterkollega under mässdagarna och tillika Rangefabrikens säljare, Pierre Olsson, instämmer:

– Vi tycker att det har varit väldigt bra för oss! Vi har inte bara stått stilla i montern utan också varit ute och jagat kunder i gångarna utanför och dragit in dem hit. Vi kommer absolut tillbaka nästa gång!