Nyheter

Sankt Kors i Hall of Fame för Sveriges Bästa Arbetsplatser

Under gårdagens gala Sveriges Bästa Arbetsplatser 2024 fick Sankt Kors återigen gå upp på scenen och ta emot det prestigefyllda priset “Great Place To Work”. Företaget hamnade på 15:e plats och har därmed även tilldelats en plats i Hall of Fame.

5 år i rad har Sankt Kors korats till en av Sveriges bästa arbetsplatser, och varit en certifierad Great Place To Work-arbetplats.

– Det känns fantastiskt roligt att vi återigen tilldelas det här prestigefyllda priset, och att det dessutom leder till en plats i Hall of Fame. Det är också en bekräftelse på att vi har lyckats med att bibehålla en attraktiv arbetsplatskultur där trygghet finns och potential tas till vara på, år efter år, säger Anna-Maria Jakobsson, vd Sankt Kors.

Utmärkelsen Great Place To Work bygger helt på vad nuvarande medarbetare säger om sin erfarenhet av att arbeta på Sankt Kors. Priset delades ut på galan Sveriges Bästa Arbetsplatser 2024 som ägde rum igår på Berns i Stockholm. Marknads- och kommunikationschef Emil Berlin var på plats tillsammans med Verksamhetsutvecklare Nathalie för att representera företaget.

– En Great Place to Work-certifiering är inget som kommer av sig själv – det kräver kontinuerligt engagemang för medarbetarens arbetsplatskultur och deras upplevelse av den. Certifieringen är det enda officiella erkännandet som helt grundas på medarbetarnas faktiska upplevelser av arbetsplatsen. Att bli certifierad innebär att Sankt Kors är en av de bästa organisationerna i landet, säger Jeanette Bergvall, vd för Great Place to Work. 

Om Great Place To Work
Great Place To Work är den globala ledaren inom arbetsplatskultur och hjälper organisationer att möjliggöra för ledarskapsbeteenden som ger ökad lönsamhet, engagerade medarbetare och fler innovationer. De organisationer som lever upp till de högt satta kraven för att vara ett great place to work får en certifiering som sträcker sig över 12 månader.
Om Sankt Kors
Sankt Kors är ett kommunägt bolag med uppdrag att främja utveckling och tillväxt i Linköping. Genom att bygga kreativa företagsmiljöer, stimulera till samverkan och investera i projekt är Sankt Kors en accelerator i näringslivets utveckling.