Nyheter

Bring i nytt avtal med Wåhlin Fastigheter

Bring har nått ny milstolpe – 800 paketboxar är nu utplacerade. Nu storsatsar leveransföretaget på nya konsumentnära lägen. Enligt ett nytt avtal med Wåhlin Fastigheter ska leveransföretaget initialt placera ut cirka 50 paketboxar utanför Wåhlins fastigheter.

Vid 23 av Wåhlins fastigheter i Stockholmsområdet ska Bring placera ut nästan 50 paketboxar. Här ska de boende kunna både ta emot och returnera paket de handlat på nätet.

– Vi vill finnas där många människor bor eller rör sig dagligen, och tillsammans med Wåhlins har vi identifierat 23 olika platser vi kan placera boxar på, så att många boende får nära till paketutlämning. För de boende är detta en bra service – men boxarna är självklart öppna för alla att beställa till, säger Jonas Carlsson, chef över Brings leveransnätverk.

Idag har Bring drygt 800 paketboxar i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping och Örebro.

– Eftersom internhethandel med paketleverans ökat de senaste åren måste nätverket av tillgängliga skåp för leverans byggas ut. Att nu kunna bidra till fastighetsnära service för våra hyresgäster känns som ett steg i rätt riktning. Vi vill skapa en så bra miljö som möjligt för våra hyresgäster och vi har en stark tro på att det ökar trivseln för våra hyresgäster när de kan hämta sina paket nära hemmet, säger Karolina Öwre, hyres- och marknadsansvarig på Wåhlin Fastigheter.

Om Wåhlin Fastigheter

Wåhlin Fastigheter är idag ett av Stockholms större privatägda fastighetsbolag. Beståndet omfattar ett hundratal fastigheter med ca 3800 lägenheter, 300 lokaler med tillhörande garage- och parkeringsplatser.