Nyheter

Uponor lanserar en ny prefabricerad golvvärmelösning

Uponor tar nu ett stort kliv framåt i VVS-branschen genom att lansera Golvvärme Plug & Play, en prefabricerad golvvärmelösning som gör VVS-installationen enklare än någonsin tidigare.

Golvvärme Plug & Play är skräddarsydd för varje villa-projekt och eliminerar de tidigare pilliga och tidskrävande momenten i golvvärmsinstallationer. Med Golvvärme Plug & Play är rören måttkapade, styrningen förprogrammerad och allt levereras komplett i ett enda paket till önskad adress.

– Golvvärme Plug & Play är verkligen en game-changer för VVS-installatörer, säger Robert Molund, Verkställande Direktör på Uponor. Med denna lösning kan VVS-installatören hoppa över alla de tidigare pilliga och tidskrävande momenten såsom programmering av styr, injustering och felsökning. Plug & Play ger garanterat en smidigare och mer effektiv VVS-installation.

VVS-installatören behöver endast tillhandahålla ritningen för sitt villa-projekt, och därefter förbereds allt för installationen och levereras i ett enda paket till en önskad adress. Detta innebär att VVS-installatören kan känna sig trygg och säker i att den prefabricerade golvvärmelösningen passar perfekt för deras projekt.

– Vi är stolta över att tillsammans med våra partners inom grossistledet kunna erbjuda denna prefabricerde golvvärmelösning till våra kunde”, tillägger Robert Molund. Med Golvvärme Plug & Play tar vi steget mot en enklare och mer effektiv golvvärmsinstallation för alla VVS-installatörer i branschen.

Golvvärme Plug & Play finns nu tillgänglig för beställning via grossist.