Nyheter

Säljpremiär: Radhus vid havet i Nynäshamn

Igår startade försäljningen officiellt i Settlers projekt i de centrala delarna av Nynäshamn, en stad präglad av sin närhet till havet och dess pittoreska skärgård. Med sina 26 vackra radhus erbjuder denna bostadsrättsförening en livsstil där närheten till havet och modern bekvämlighet möts på ett harmoniskt sätt. Vissa av husen har en vacker utsikt över havet.

Sällan ges tillfället att köpa nybyggda hus med så centralt läge. Just nu får 26 familjer chansen att skapa sina hem för framtiden, precis mittemot Viaskolan i stadens centrum. I detta ögonblick växer byggnationen fram och de första väggelementen levereras om två veckor.

– Vi vill berika Nynäshamns stadskärna med något unikt för familjelivet. Vi är stolta över att vara ett av få bolag som vågar satsa för att möta det bostadsbehov som ändå finns. Planen med dessa radhus är ett boende som är omsorgsfullt utformat för att möta behoven hos kunder med önskemål att bo centralt i eget hus men utan att behöva lägga vår och höst med att sköta en stor trädgård.. Med egna uteplatser som sträcker sig mot den grönskande parkmiljön eller den charmiga innergården, skapar vi en privat oas mitt i stadens hjärta, säger Magnus de Verdier på Settler Properties.

Intresset för bostäderna har initialt varit stort då många tycks uppskatta det centrala läget med gångavstånd till alla vardagsbehov samtidigt som innergården mellan husen erbjuder en möjlighet för barnen att leka fritt i en vacker och trygg miljö.

– Det är jättekul att Nynäshamn äntligen kan erbjuda nyproducerade radhus mitt i stan. Det är unikt i sitt slag, och ser man till hur väl utformat det är blir det enkelt att förstå hur fint det kommer att bli för familjerna som får bo här. Vi har hittills haft fint intresse för radhusen. Många förundras över havsutsikten och den visar vi gärna bild på från bostaden, säger Erik Jonasson, mäklare och delägare på Strand Mäkleri.

Bostäderna, som sträcker sig över 113 kvadratmeter, är uppdelade på två noggrant planerade våningar. Varje radhus kompletteras med ett intilliggande förråd och möjligheten till en parkeringsplats. De jordnära färgerna på bostäderna skapar en harmonisk atmosfär som smälter väl samman med de ljusa köken och badrummen.

Entrévåningen erbjuder generösa sociala ytor med matplats och kök i en öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket leder ut till en privat uteplats. Stora fönster skapar en härlig kontakt med den omgivande grönskan. På övervåningen finner du tre sovrum och ett badrum. Det stora sovrummet imponerar med en walk-in closet, som smidigt kan omvandlas till ett praktiskt hemmakontor.