Nyheter

Ny HR-chef på TL Bygg

TL Bygg rekryterar ny HR-chef. Det blir Tobias Hultman som tar över rollen efter Anders Asp som valt att gå vidare efter 8 år på företaget. Med över 20 års erfarenhet inom HR-branschen kommer Tobias att ha en viktig roll i företagets framtidsplaner.

– Denna rekrytering är av stor betydelse för oss då vi ser HR som en central del i vår strategi för tillväxt och utveckling. Tobias är rätt person att ta vid det fina arbete som Anders åstadkommit genom åren. Anders har varit en stor bidragande faktor i att TL Bygg är den arbetsplats vi är idag, säger Johan Edlund, VD för TL Bygg.

Tobias kommer senast från Coor och kommer med sin kompetens att vara en stor tillgång för organisationen.

Tobias tillträder som HR-chef den 15 april och kommer att ingå i ledningsgruppen.