Nyheter

Så kan integration kan driva förändring och framtidssäkra fastighetsbranschen

Frends iPaaS och Fastighetsägarna Service tar plats på Proptech 2024 för att undersöka hur en integrationsplattform (iPaaS) kan driva förändring och säkra fastighetsbranschens framtid. Evenemanget äger rum i Spegelsalen på Grand Hôtel i Stockholm den 25 april och bjuder in till en spännande dag med fokus på teknik, digitalisering och framtidens möjligheter inom fastighetsbranschen.

I fastighetsbranschen är behoven från kunderna många och kraven höga när det gäller digitala lösningar. Att vara flexibel och snabb i en snabbföränderlig värld är avgörande, samtidigt som behovet av realtidsinformation ökar. Utmaningarna inkluderar att skapa anpassade lösningar som passar varje kund samtidigt som en enhetlig plattform och hög kvalitet upprätthålls – en komplex balansgång.

Under Frends talarpass på Proptech 2024 kommer Jan Heggen, Chief Digital Officer på Fastighetsägarna Service, och Fredrik Wingren, Sales Director på Frends Sweden, att diskutera dessa utmaningar samt betona vikten av en stabil och modern integrationsplattform för att möta framtiden.

– Vi ser fram emot att dela med oss av våra insikter och erfarenheter. Under talarpasset tillsammans med Fastighetsägarna Service kommer vi att presentera integrationslösningar som både gynnar och framtidssäkrar fastighetsbranschen. Vi kommer även att utforska de utmaningar som fastighetsbranschen står inför och diskutera hur dessa kan hanteras, säger Fredrik.

Många inom fastighetsbranschen kan dra fördel av att integrera sina befintliga system med nya moln- och API-lösningar för att skräddarsy sina erbjudanden efter kundernas behov. Med en flexibel integrationsplattform som Frends iPaaS kan bolag enkelt anpassa sig till nya system utan avbrott i sin verksamhet.

Dessutom är ekonomisk förvaltning och integration av ekonomisystem avgörande i branschen, särskilt med tanke på de ökande kraven från kunderna när det gäller snabb och korrekt ekonomisk rapportering.

– Vi strävar efter att vara ledande inom innovation och effektivitet för att säkerställa en framtidssäker fastighetsförvaltning. Med Frends som en viktig del av vår IT-struktur kan vi skräddarsy lösningar för varje kund, vilket bland annat inkluderar integration av befintliga system med moderna molnlösningar och möjligheten att göra en smidig övergång till nya system utan avbrott i verksamheten. Detta gör att vi kan möta dagens behov och förbereda oss för framtidens utmaningar, förklarar Jan Heggen, Chief Digital Officer på Fastighetsägarna Service.

Proptech 2024 arrangeras den 25 april i Spegelsalen på Grand Hôtel i Stockholm.

För mer information, besök Proptechs:

webbplats.

På bilden: Fredrik Wingren