Nyheter

Jesper Gustafsson ny HR-chef på Forsen

Jesper Gustafsson utses som ny HR-chef på Forsen. Jesper kommer närmast från BDO, där han har varit i olika ledande HR-positioner sedan 2015. Jesper blir en del av Forsens ledningsgrupp och tillträder sin nya tjänst den 10 juni.

Jesper har en gedigen erfarenhet inom ledarskap, kultur- och förändringsarbete. Han kommer närmast från en roll som HR-Manager på BDO och har studerat Human Resources vid Stockholms universitet. Jesper har den erfarenhet och kompetens som behövs för att driva utvecklingen inom viktiga strategiska HR-frågor för Forsen och för att säkra vår kompetensförsörjning på kort och lång sikt. Han kommer vara en betydande tillgång för Forsen i vårt fortsatta arbete med att utveckla bolaget.

– Vi är glada över att välkomna Jesper till Forsen. Medarbetarna är det viktigaste vi har så därför känns det fantastiskt att förstärka teamet med en inspirerande ledare med kunskap och erfarenhet inom HR. Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas där Jesper med sin breda erfarenhet av strategiskt och operativt HR-arbete är viktig i vårt fortsatta arbete att utveckla både vår företagskultur och vår affär säger Annika Selin, vd Forsen.

– Det är med glädje och stolthet som jag tillträder rollen som HR-chef på Forsen. Min bild av Forsen är att det är ett företag med en varm och stark kultur som präglas av värdeorden respekt, engagemang och proaktivitet och är väl känt för den höga kompetens som finns hos våra medarbetare. Jag ser mycket fram emot att få vara en del av Forsen och att bidra till vår gemensamma framgång och fortsatta tillväxt säger Jesper Gustafsson.

Jesper tillträder sin tjänst den 10 juni och blir då även del av bolagsledningen.