Nyheter

Beckers lanserar ny banbrytande fasadfärg: Perfekt Fasad

Beckers fortsätter driva innovation och förbättrad färgkvalitet framåt med lanseringen av den nya fasadfärgen Perfekt Fasad. Färgen är framtagen för att erbjuda maximalt skydd för fasaden, samtidigt som den ger ett enastående och hållbart resultat.

Beckers nya färg Perfekt Fasad gör det enkelt att underhålla och bevara en vacker fasad. En välskött fasad ser inte bara välkomnande och snygg ut, utan fungerar även som ett effektivt skydd mot väder och vinds påverkan.

Perfekt Fasad är mångsidig och kan användas både på liggande och stående panel, samt på vindskivor, knutar och foder. Färgens exceptionella glans- och kulörhållning gör att det inte behöver målas om lika ofta, som med vanlig fasadfärg, utan att påverka resultatet och dess hållbarhet.

Genom avancerad teknik har Beckers skapat Perfekt Fasad, som är mindre känslig för regn vid målning än tidigare fasadfärger, vilket innebär fler målningsbara dagar per år. Vid olika temperatur- och fuktighetsförhållanden, såsom 23 grader och 50 procent relativ fuktighet eller 10 grader och 70 procent relativ luftfuktighet, har Perfekt Fasad en regnsäkerhet på 45 minuter respektive tre timmar.

Den nya färgen innehåller ett bindemedel som gör ytan smutsavvisande, vilket minskar behovet av regelbundet underhåll och motverkar såväl smutsupptagning som svartmögel på färgytan. Detta medför att smuts lättare rinner av i samband med regn och att det är enklare att tvätta bort det smuts som eventuellt trots allt fastnar över tid.

Unikt med Perfekt Fasad är att den kan sprutasmålas utan att behöva efterstrykas, vilket ger en färgfilm utan luftblåsor. Detta sparar både tid och möjliggör flera projekt per säsong.

– Med Perfekt Fasad vill vi att man ska känna sig trygg med att man får ett maximalt skydd och en vacker fasad som håller länge. Med imponerande resultat från tuffa tester, möjlighet att använda färgen på flera underlag och med utföraren i fokus, har vi utvecklat en färg som minskar underhållsbehovet, gör målningen mer effektiv och ser nymålad ut väldigt länge, säger Anna Lahdelma, Marketing Specialist på Beckers.

Beckers Perfekt Fasad har alla relevanta miljömärkningar, vilket är en garanti för hög produktkvalitet och god miljöhänsyn.