Nyheter

Croisette bistår Ares vid återfinansiering av industri- och logistikportfölj

Slättö och Ares Management Real Estate Secondaries funds har kommit överens om en kapitalanskaffning till en marknadsledande portfölj med lättindustri och logistik, som förvaltas av Slättö.

Portföljen består av 28 tillgångar med fokus på Stockholm och Helsingfors.

Croisette har varit köparens rådgivare i affären.

– Vi är glada att ha bistått Ares med kommersiell due diligence i denna affär. Portföljen innehållandes totalt 28 fastigheter håller högsta kvalitet och är väl positionerad utifrån ett marknadsperspektiv, med flertalet värdeskapande initiativ som redan är pågående. Det är spännande att se hur vår unika marknadsdata ger våra kunder insikter i logistik- och industrimarknaden och hjälper dem fatta välbalanserade investeringsbeslut. Tillsammans med våra finska kollegor har vi dessutom bevisat att vi kan leverera förstklassig rådgivning i Norden, säger David Almqvist, Co-head of Capital Markets, Croisette Real Estate Partner