Nyheter

Experterna träffas på Renoveringsdagarna 2024

Renoveringsdagarna 2024 – 15-16 maj. Garnisonen konferens i Stockholm.

Alla pratar om vikten av att tillvarata det befintliga byggnadsbeståndet, använda det mer effektivt och förbättra energiprestandan. Men hur gör man?

Välkommen till konferensen där vi tar ett helhetsgrepp på renoveringsbehovet i fastighetsbranschen. Möt värdefulla branschkontakter samtidigt som du tar del av tekniska innovationer, nya metoder, lagar och regler. Inspireras av lyckade projekt och hur du kan arbeta hållbart och cirkulärt

FAKTA | KONFERENS OCH UTSTÄLLNING

När: 15-16 maj 08.00-17.00

Plats: Garnisonen konferens, Stockholm

PROGRAM 2024

(https://www.realstad.se/renove…)

Målgrupp – Vem kommer?

På Renoveringsdagarna träffar du Bygg- och fastighetsbranschens aktörer, både privata fastighetsägare som kommunala och statliga. Allmännyttan, Förvaltare, Konsulter, Arkitekter, Byggentreprenörer, Energibranschen m.fl.

Se filmen från 2023;

Vill du medverka som utställare? Vi erbjuder ett antal exklusiva utställarplatser i samband med konferensen. Ta chansen redan nu att engagera ditt företag i årets händelse inom renovering och hållbart samhällsbyggande.

Ta kontakt med Jan Åström på, [email protected], eller slå en signal på, 070-480 97 15.

Program 2024

https://www.realstad.se/renove…