Nyheter

Cindi Lindsborg ny chef för Business Support and Business Development på Tyréns

Tyréns har rekryterat Cindi Lindsborg till den nyinrättade tjänsten som Head of Business Support and Business Development. Cindi kommer senast från Scania där hon var Head of Ventures, Ventures and New Business. I sin nya roll ska hon fortsätta att utveckla Tyréns affärsstöd mot än mer professionell rådgivning och affärsutveckling.

Business Support and Business Development är namnet på den nya affärsstödsorganisationen på Tyréns som trädde i kraft den 1 mars. Namnet förtydligar att affärsstöd är med och utvecklar affären och jobbar tillsammans med den operativa verksamheten, något som är mycket viktigt för Tyréns fortsatta utveckling.

Cindi Lindsborg har lång erfarenhet av att driva frågor inom digitalisering, ledarskap, marknad och affärsutveckling och kommer senast från Scania där hon var Head of Ventures, Ventures and New Business och ansvarade för att identifiera, utveckla och skala upp nya affärer i syfte att accelerera omställningen till ett hållbart transportsystem.

– Vi har sökt en person som har kund- och affärsfokus och samtidigt kan fortsätta utvecklingen av vår rådgivande och affärsstödjande verksamhet. Business Support and Business Development är avgörande för Tyréns fortsatta framgång, och jag är övertygad om att Cindi är den rätta personen för rollen. Hennes kompetens samt inkluderande och starka ledarskap kommer att driva utvecklingen framåt tillsammans med våra medarbetare inom Business Support and Business Development och resten av Tyréns, säger Cecilia Granath, VD Tyréns Sverige.

Cindi ser Business Support and Business Development som en viktig pusselbit i att fortsätta utveckla ett starkt och framgångsrikt Tyréns.

Så här säger hon själv om Tyréns och vad som lockade med rollen som Head of Business Support and Business Development:

– Jag är imponerad av Tyréns engagerade medarbetare och deras vilja att utveckla både företaget och branschen som helhet. Som Head of Business Support and Business Development ser jag fram emot att bidra till Tyréns framgång och hållbara tillväxt.

Cindi Lindsborg tillträdde sin nya tjänst den 4 mars och kommer att ingå i Tyréns Sveriges ledningsgrupp.