Nyheter

JLL får uthyrningsuppdrag av Convendum omfattande 15 000 kvadratmeter kontor

JLL har fått ett exklusivt uthyrningsuppdrag av Convendum att hyra ut totalt 15 000 kvadratmeter kontor i centrala Stockholm. Uppdraget omfattar att hyra ut deras nya kontorsprodukt Grand Office, ett nytt skräddarsytt erbjudande från Convendum som vänder sig till bolag som söker kontor från 1000 kvm och uppåt.

Grand Office är Convendums senaste erbjudande som ger företag möjlighet att hyra ett helt eget våningsplan eller egen fastighet centralt i Stockholm, där hyresgästen har fullständig kontroll över servicenivå och utformning av kontoret.

– Konceptet med flexibla kontorslösningar tror vi är attraktivt för många företag. Vi ser fram emot vårt partnerskap med Convendum och att utveckla och hyra ut Grand Office, säger David Nilsson, Head of Leasing, JLL Sverige.

Med ”Grand Office” ges storföretagen tillgång till flexibla kontorsytor som kan anpassas både i design och funktion, och som kan förstärkas med Convendums välrenommerade servicekoncept. Inom ramen för detta erbjudande kommer företag bland annat att kunna hyra kontorslokaler mellan 1000 och 6000 kvadratmeter med avtalstider från 12 månader och uppåt. Dessutom får medarbetare hos företagen ett medlemskap i Convendum på köpet, vilket ger dem tillträde till samtliga av de 20 anläggningarna i Stockholm, Göteborg och Palma.