Nyheter

EPSCement AB & Ekdahl Miljö AB förstärker samarbetet genom nytt lagerhanteringsavtal

EPSCement AB, Verksam inom tillverkning av byggmaterial baserade på expanderad polystyren (EPS), meddelar idag att de har ingått ett avtal med Ekdahl Miljö AB för lagerhantering av sina produkter i Ljungby.

Det nya avtalet innebär att EPSCement AB väljer att använda Ekdahls moderna lageranläggning i Ljungby för att säkerställa snabb och smidig distribution av sina produkter till kunder över hela landet. Genom att samarbeta med Ekdahl Miljö stärker EPSCement sin logistikkedja och möjliggör en ännu bättre service till sina kunder.

– Efter noggrant övervägande har vi beslutat att fördjupa vårt samarbete med Ekdahls Miljö genom att använda deras lagerhanteringsfaciliteter i Ljungby, säger Joel Alex, VD på EPSCement. Ekdahl Miljö har ett välrenommerat rykte för sin höga standard och pålitliga service inom logistik, och vi är övertygade om att detta samarbete kommer att gynna både våra företag och våra kunder.

Genom att outsourca logistiken till Ekdahls Miljö frigör EPSCement AB resurser som kan fokuseras på kärnverksamheten, vilket möjliggör ökad effektivitet och tillväxt.

– Ekdahl Miljö är stolta över att bli valda som logistikpartner av EPSCement AB, säger Madeleine Ekdahl VD på Ekdahl Miljö AB. Vi ser fram emot att bidra till deras framgång genom att erbjuda våra logistikhanteringstjänster och skapa en smidig och effektiv logistikkedja för deras produkter.

Det nya samarbetet mellan EPSCement AB och Ekdahls Miljö träder i kraft 1 mars och förväntas bidra till en ännu bättre kundupplevelse för båda företagen.