Nyheter

Murning blir ny satsning för Häggströms – Magnus Johansson leder vägen

Häggströms breddar sin tjänsteportfölj och meddelar idag att de utökar sin verksamhet med en ny tjänst för murning. Denna expansion är en del av företagets strategi att erbjuda en mer omfattande uppsättning byggtjänster till sina kunder.

I centrum för denna nya satsning står Magnus Johansson, en veteran inom muraryrket, som framgångsrikt lett Ängelholmsmuraren i över två decennier. Efter att ha sålt sitt bolag för något år sedan, har Magnus valt att ansluta sig till Häggströms för att leda och utveckla deras nya satsning.

– Jag ser fram emot att få leda och utveckla Häggströms nya tjänsterbjudande, med målet att göra oss till det självklara valet för alla mur- och putsprojekt, säger Magnus Johansson om den nya rollen på Häggströms.

Med denna tjänst kommer Häggströms nu att ha egna murare anställda, vilket ytterligare stärker företagets kapacitet att leverera högkvalitativa och hållbara bygglösningar. Företaget ser en växande efterfrågan på murade och putsade konstruktioner, inte bara för deras estetiska och hållbara egenskaper utan också för deras långsiktiga hållbarhet och miljövänlighet.

– Vi är otroligt glada över att välkomna Magnus Johansson till vårt team. Hans omfattande erfarenhet och expertis inom muraryrket kommer att vara ovärderlig när vi nu lanserar vår nya murarservice, säger Fredrik Nelson, VD på Häggströms. Vi tror starkt på att murat och putsat kommer att spela en stor roll i framtidens byggprojekt, både ur ett hållbarhets- och kvalitetsperspektiv.