Nyheter

Wilzéns stärker organisationen

Wilzéns starka utveckling gör att företaget nu stärker upp organisationen ytterligare. Dennis Nyholm, Magnus Lindberg och Stefan Andersson kommer tillsammans med övrig ledning säkerställa en fortsatt positiv utveckling i en omvärld som ställer krav på anpassningsförmåga och nytänkande. 

I november började Dennis Nyholm som kommer att jobba övergripande med koncernens ekonomiska, finansiella och fastighetsrelaterade frågor. Dennis kommer från Vadstena Sparbank, där han haft en central roll i Vadstena Sparbanks fina utveckling de senaste tio åren. 

I december började Magnus Lindberg som affärsutvecklare och marknadsansvarig. Magnus var senast vd på Motalas näringslivsbolag och har tidigare varit vd för både svenska och internationella bolag inom byggmaterialsektorn. 

I april ansluter gruppens nästa tillskott, Stefan Andersson, som kommer ta över som vd för Wilzéns Mark. Stefan har en lång och gedigen erfarenhet av ledande befattningar inom anläggningsbranschen och kommer senast från en roll som regionchef hos Peab. 

– Med Dennis, Magnus och Stefan får vi in ny kompetens i bolaget, och de kommer att spela en viktig roll i bolagets fortsatta utveckling tillsammans med sina 150 kollegor. Vi är inne i en spännande tillväxtresa där vi utvecklar både befintliga och nya affärsområden, och för att vi ska kunna ta nya steg framåt behövde vi tillföra ny kompetens till bolaget, säger Andreas Wilzén, vd på Wilzéns. 

Andreas fortsätter:

– Bolaget har haft en god tillväxt på en utmanande marknad. Vi har fantastiska medarbetare som gör sitt yttersta varje dag för att möta våra kunders förväntningar, och med vår flexibilitet och breda utbud har vi kunnat anpassa oss efter de tuffa förhållandena i världen. Vi arbetar hela tiden för att det ska vara enkelt att samarbeta med oss och har en stark vilja att ta ett större ansvar, och det ger resultat. 

Fakta:
 Wilzéns är en privatägd företagsgrupp med huvudkontor i Linköping.  Gruppen består av företagen:  Wilzéns Bygg AB, Wilzéns Mark AB, Wilzéns Måleri AB, och  Wilzéns Fastigheter.