Nyheter

Årets Leverantör

Isoleringproducenten ROCKWOOL har med stolthet mottagit utmärkelsen ”Årets Leverantör” från BOLIST, som är en av de ledande aktörerna inom bygg- och järnhandeln i Sverige.

– Den prestigefyllda titeln är resultatet av ett gott samarbete med samma tydliga mål, det vill säga att skapa hållbara affärsrelationer med hög servicegrad, kommenterar Jonas Zacharoff, VD på ROCKWOOL i Sverige.

I lågkonjunktur är det viktigare än någonsin att vara en stabil partner med kapacitet att bibehålla både kvalitet och servicenivå. Det menar Jonas Zacharoff. Han poängterar att utmärkelsen är resultatet av ett nära samarbete med BOLIST där problemlösning och kundens bästa alltid står i centrum.

– Nu ser vi fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans för ännu fler hållbara affärer under 2024, avslutar Jonas.

Nomineringen lyder enligt följande:

”ROCKWOOL har visat ett stort engagemang och blivit en trygg och stabil leverantör och partner till BOLIST. ROCKWOOL har visat sitt stöd till våra medlemmar lokalt i den enskilda affären och som stark leverantör till Mestergruppen Logistik med hög servicegrad. Företaget arbetar långsiktigt för en gemensam stark affär och positiv anda och hållbarhet präglar samarbetet.”

Utmärkelsen delades ut under BOLIST Leverantörsmässa i Jönköping den 27 januari.