Nyheter

Invozio hjälper Ukrainska byggarbetare

 Invozio, en ledande svensk frilansplattform och pionjär inom fakturering utan eget företag, har idag meddelat ett nytt initiativ för att stödja ukrainska byggarbetare som nyligen blivit permitterade från ett stort byggföretag i Göteborg.

Invozio uppmanar företag och privatpersoner att delta i denna solidariska handling genom att anlita dessa byggarbetare via deras plattform.

Dessa arbetare, som står inför osäkerheten i att leva på endast 50 kronor per dag, har nu registrerat sig hos Invozio.

Plattformen erbjuder en omedelbar lösning för att de ska kunna fortsätta arbeta som frilansare, utan behov av eget företag.

Genom Invozio kan de fakturera för sina tjänster och på så sätt skapa en stabilare ekonomisk situation för sig själva och sina familjer.

– Vi på Invozio känner ett starkt ansvar att stödja dessa arbetare i en svår tid, säger Didrik Selder, för Invozio. Vårt mål är att underlätta övergången till frilansarbete och ge dessa skickliga byggarbetare en chans att fortsätta bidra till samhället genom sitt hantverk.

Invozio uppmanar nu företag och privatpersoner i Sverige att aktivt bidra genom att anlita dessa byggarbetare för olika projekt.

Genom att anlita dessa arbetare, kan kunderna inte bara få tillgång till kvalificerad arbetskraft, utan också spela en viktig roll i att hjälpa individer i nöd att uppnå ekonomisk självständighet.

För mer information om hur du kan anlita ukrainska byggarbetare eller registrera dig som frilansare, besök:

Invozio här.

Om Invozio:
Invozio är en frilansplattform som erbjuder lösningar för att fakturera utan eget företag. Genom sin innovativa plattform möjliggör Invozio för frilansare att enkelt och effektivt hantera sina affärer och bidra till den svenska arbetsmarknaden.