Nyheter

Novier satsar på fortsatt tillväxt med starka ledare

Novier har sedan sammanslagningen fokuserat på att positionera sig som fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande och har under åren vuxit på den svenska marknaden. Med Rolf Edholm som ny CFO och Suzanne Tingvall som ny Business Development Manager för Novierkoncernen är ambitionen att utveckla verksamheten ytterligare för att bli det självklara valet för fastighetsrelaterade rådgivning.

Rolf började på Novier för två år sedan och har under sin tid vidareutvecklat och stärkt Förvaltningens ekonomiavdelning till ett sammansvetsat team. I samband med sin nya roll som CFO kopplas den interna ekonomiavdelningen ihop med förvaltningens ekonomiavdelning.

– Jag ser fram emot att fortsätta stärka Noviers affär och med att bygga ett effektivt team där allas kompetenser utnyttjas på ett bra sätt, säger Rolf Edholm.

Suzanne har tidigare varit anställd som HR-chef på Novier och nu senaste året som konsult inom verksamhetsutveckling. Suzanne börjar den 1 februari i sin nya roll.

– Jag är så glad över att komma tillbaka till Novier, ett bolag med positiv energi, proffsiga och personliga medarbetare och en stark entreprenörsanda. Jag ser fram emot att få vara med och driva den fortsatta utvecklingen tillsammans med mina nya kollegor och ledningen, säger Suzanne Tingwall.

– Rolf har visat ett stort affärsdriv och är omtyckt av såväl kollegor som våra kunder och det känns väldigt roligt att han vill vara med och utveckla Novier vidare i en ny roll som CFO. Att få välkomna tillbaka tidigare stjärnor till bolaget är ett privilegium. Det känns därför extra roligt att Suzanne med sin gedigna och breda kunskap inom verksamhetsutveckling kommer tillbaka till oss, säger VD Marie Bucht Toresäter.

Utöver ovan nämnda så är vi stolta och glada över att 23 nya stjärnor har anslutit till våra team på Novier under 2023, avslutar Marie Bucht Toresäter.