Nyheter

Bevego har för sjätte året i rad certifierats som Top Employer Europe & Top Employer Sweden

Bevego har återigen, för sjätte året i rad!, certifierats som Top Employer Europe & Top Employer Sweden av Top Employers Institute.

Top Employers Institute bildades för cirka 30 år sedan och har certifierat organisationer i över 120 länder. Varje år utför Top Employers Institute utvärderingar av arbetsplatser för att identifiera de ledande arbetsgivarna när det kommer till att skapa arbetsmiljöer som främjar både den professionella och personliga utvecklingen hos de anställda. Bevego certifierades som Top Employer Europe såväl 2019, 2020, 2021 som 2022, 2023 och nu även 2024.

– För sjätte året i rad – 2024 – har vi klarat kraven på alla de kriterier som granskas och blir Top Employer Europe igen! Certifieringen är ett kvitto på att vi gör bra saker för våra anställda inom Bevego. Självklart vill vi fortsätta utveckla arbetet inom alla HR-områden, och jag är stolt över hur långt vi kommit i detta arbete idag! Vi är varandras arbetsmiljö och det är viktigt att trivas på jobbet, vi lägger mycket tid och energi just där, säger Karin Hedgren
Human Resources & Sustainability Manager, Bevego Byggplåt & Ventilation AB i en kommentar till utmärkelsen.

Genom certifieringsprogrammet för Top Employers Institute kan deltagande företag valideras, certifieras och erkännas som en arbetsgivare att föredra. Top Employers Institute grundades för cirka 30 år sedan och har certifierat över 2300 organisationer i 121 länder / regioner. Dessa certifierade topparbetsgivare påverkar livet positivt för 12 000 000 anställda över hela världen.