Nyheter

30-årsjubilerande ALT Hiss fortsätter växa och ökar marknadsandelarna

ALT Hiss redovisar ett mycket starkt år. Försäljningsmässigt är 2023 det bästa året någonsin och företaget passerar 300 miljoner i försäljning av nya hissar och modernisering av befintliga hissar. 

– Våra medarbetare har kämpat hårt och lagt en mycket bra grund för 2024 då vi ska montera mycket av det vi har sålt under föregående år, säger Daniel Josefsson vd, på ALT Hiss. 

ALT Hiss fortsätter dessutom att växa stadigt på eftermarknad, genom nytecknande av underhållsplaner och serviceavtal. Företaget har avtal på över 12.000 serviceobjekt och kommer under 2024 att passera 10 procents marknadsandel på servicesidan i Sverige.

– Att lyckas med dessa fina resultat under rådande ekonomiska läge känns minst sagt fantastiskt. Det skapar goda grundförutsättningar för vår fortsatta tillväxt och sysselsättning, fortsätter Daniel Josefsson vd.

– Vi räknar med en utmanande marknad under 2024 där bostadsbyggandet kommer att vara lågt, men övrigt byggande och moderniseringssidan går förhållandevis starkt. Vi ser fortsatt en ökande efterfrågan på våra tjänster från både bostadsrättsföreningar och fastighetsägare vilket är ett resultat av riktade marknadsföringsinsatser samt ett gediget och transparent arbetssätt under många år. 

För att fortsätta vara konkurrenskraftiga kommer ALT Hiss, som i år fyller 30 år, under 2024 att lägga mycket kraft på bland annat hållbarhetsarbete, produktutveckling och utbildning av medarbetarna.