Nyheter

Hogia tecknar förmånsavtal med Fastighetsägarna

Hogia har slutit ett förmånsavtal med Fastighetsägarna i regionerna Stockholm, GFR och Syd som nu är tillgängligt för deras 10 500 medlemmar. Detta avtal markerar ytterligare en betydande milstolpe i Hogias offensiva satsning på fastighetsbranschen. Nu erbjuds medlemmar i Fastighetsägarna en unik möjlighet att effektivisera sina verksamheter med moderna och molnbaserade lösningar.

Förmånsavtalet är framtaget för att minska barriärerna med att byta system och ge medlemmar i Fastighetsägarna tillgång till Hogias innovativa lösningar som är anpassade för fastighetsbranschen. Här ingår DinHyresvärd, ett smidigt och kraftfullt fastighetssystem som har fått stående ovationer från kunder. Varannan dag väljer ett nytt fastighetsbolag denna lösning. Systemet är både användarvänligt och kraftfullt, vilket gör det möjligt för fastighetsägare att hantera sina fastigheter mer effektivt än någonsin.

– Detta avtal är en viktig del av vår strategi för att stärka och utveckla fastighetsbranschen. Det gör vi genom att erbjuda moderna, automatiserade och molnbaserade lösningar – teknik som tidigare varit exklusiv för de största fastighetsbolagen. Vår målsättning är att underlätta fastighetsägares dagliga arbete och bidra till ökad effektivitet och lönsamhet, säger Mikael Svensson, bolagschef för Hogia Fastighetssystem.

Förmånsavtalet innebär att medlemmarna i Fastighetsägarnas regioner Stockholm, GFR och Syd kan implementera Hogias molnbaserade fastighets-, ekonomi- och lönesystem med extremt fördelaktiga villkor. Det kommer att leda till förbättrat driftnetto och mer tid för att arbeta för högre lönsamhet.

Med fastighetssystemet DinHyresvärd kan fastighetsägare enkelt hantera allt från hyresadministration till felanmälan och kundkommunikation, allt samlat i ett och samma system.