Nyheter

BlueEntrance Space – ny lösning för snabb, enkel och säker hantering av besöks-ID

SALTO Systems lanserar nu sin senaste innovation, BlueEntrance Space – en sömlös, högteknologisk lösning för besökshantering som är utformad för att automatisera driften och digitalisera besökarupplevelsen. BlueEntrance Space kombinerar besökaridentifiering och passerkontroll i en enda kraftfull plattform och erbjuder en mängd funktioner som förbättrar säkerheten och effektiviserar upplevelsen för besökaren.

Denna avancerade mjukvarulösning erbjuder digital förregistrering, kontaktlös in- och utcheckning, realtidsrapportering samt en säker nyckelfri upplevelse – vilket sätter nya standarder för smart fastighetsförvaltning och säkerhet.

Genom att införa BlueEntrance Space kan fastighetsförvaltare dra nytta av en mängd fördelar. SALTOs robusta lösning ger en smidig identifieringsprocess för besökare tillsammans med digital och kontaktlös passerkontroll. Detta säkerställer att, endast förregistrerade, gäster får deras passerkoder via e-post.

Besökare kan enkelt checka in vid smarta självbetjäningskiosker genom att helt enkelt uppge sin ID-information. För förhandsgodkända och regelbundna gäster erbjuder BlueEntrance Space flexibiliteten att få tillgång till byggnader med hjälp av smart RFID SVN-teknik, JustIN Mobile digital nyckel eller mobila QR-koder. Alla inpasseringssätt ger fastighetsförvaltarna möjlighet att förregistrera boende, spåra besökare och hantera tillträdesbehörigheter från fall till fall. Dessa inpasseringssätt, i kombination med inbyggda kameror, nyckelkodare och SVN trådlösa smarta standalone lås, garanterar förstklassig säkerhet och skydd mot manipulering.

Genom att eliminera fysiska nycklar och genom snabb och enkel registrering av besökare ger den ökad säkerhet och bekvämlighet samtidigt som den erbjuder centraliserad kontroll och övervakningsfunktioner via SALTO Space-plattformen. Som ett resultat kan din byggnad nu ha en automatiserad lobby eller reception som är helt obemannad.

I dagens snabbrörliga värld har många byggnader hög genomströmning av människor och riskerar därför att få ovälkomna besökare. BlueEntrance Space innehåller banbrytande, innovativ teknik som hjälper fastighetsförvaltare att hantera dessa utmaningar och samtidigt rusta dem för oväntade händelser. Rapporteringsfunktionen ger personalen realtidsinformation om hur många personer som befinner sig i byggnaden, vilket eliminerar behovet av manuell personräkning och förbättrar beredskapen vid nödsituationer.

Fördelarna med BlueEntrance Space:

Kortare väntetider tack vare smidig förregistrering och automatisk incheckning via smarta självbetjäningskiosker.

Schemalägg och bjud in besökare. När de får en inbjudan kan gästerna fylla i sin profil i förväg via smartphone för att få en QR-kod eller digital nyckel.

Gör incheckningen enkel och helt nyckelfri genom att ge besökarna smarta kodbärare.

Automatisera och säkerställa efterlevnad med integrationer för besökstillträde och GDPR-policybaserad registrering på alla platser.

Integrera enkelt med SALTO Space smart access-applikationer och lägg till besökare direkt i era passerkontrollsystem för att säkerställa enkel tillgång till byggnaden.

Få realtidsrapportering för att se hur många besökare och personal som finns på plats vid varje tidpunkt, spåra gäster och tillträdesincidenter och få djupgående rapporter om besöksdetaljer och värdaktiviteter.

BlueEntrance Space centraliserade besöksregistrering och ID-hantering förbättrar säkerheten, effektiviserar driften och ger värdefulla data och insikter för effektivt beslutsfattande i alla typer av byggnader. BLUEntrance lämpar sig inte bara för kommersiella applikationer, utan har också en enorm potential inom ett brett spektrum av branscher – inklusive sjukvård, utbildning, hotell och restaurang med mera.